Menu
Casa-2

OBRA NOVA

RR Construccions som l’equip adequat per fer realitat la vostra casa ideal. Som especialistes en la construcció de la casa que sempre heu imaginat, tenint cura des del primer fins a l’últim detall de la construcció, i aportant la nostra experiència i bon fer.

Som professionals de la construcció i col·laborem amb personal tècnic i professionals del sector: arquitectes, enginyers, caps d’obra, oficials i manobres, electricistes, llauners, fusters, pintors… Fem possible una gran coordinació per a una major efectivitat en l’execució de l’obra.

Si voleu construir la vostra llar: una casa unifamilar, una torre, un xalet, un edifici, una casa adossada, una masia…us acompanyem en tot el procés, per aconseguir fer realitat el que sempre heu imaginat, amb la màxima facilitat i satisfacció.

Reformes-2

REFORMES

Des de petites accions com arreglar un bany, una cuina, uns interiors… fins a reformes més integrals d’aquests espais, reformant-los si cal per complet i convertint-los en un espai totalment nou i adequat a les vostres necessitats.

També fem reformes d’edificis sencers per tal de rehabilitar-los segons les necessitats actuals i dotar-los de les millors prestacions.

Promocions-2

PROMOCIONS

RR Contruccions té clar que l’habitatge és una de les inversions més importants a la vida d’una persona. Per això valorem l’esforç que fan els nostres clients i ens impliquem per oferir-los el millor de la nostra experiència en la construcció de nous edificis.

Destinem tots els nostres esforços a crear espais únics. Fem projectes que tinguin present les necessitats actuals de les persones, tant a l’hora de dissenyar els espais com en els materials emprats en cadascuna de les fases de la construcció. Vetllem per un impacte mínim en el medi ambient i treballem amb recursos locals sempre que ens és possible.

Nau-2

INDUSTRIAL
AGRÍCOLA

En el sector més professional també aportem solucions i portem a terme projectes lligats al sector industrial i al sector agrícola i ramader.

Construïm naus adaptades a l’activitat del negoci, amb materials i acabats diversos i adaptant-nos als polígons industrials i normatives vigents. Fem millores i manteniments dels espais.